2012. december 2., vasárnap

Heti horoszkóp 2012. december 3-9.


~Kos ~
A Vénusz a hét elején még kedvező fényszögben áll a nyilvánosság házában: ekkor még sokat javíthat azon, hogy milyen színben is tűnik fel a nyilvánosság előtt. Ehhez azonban le kell győznie zsörtölődésre való hajlamát, ami sajnos az utóbbi időben nagyon eluralkodhatott önön. Igaz, hogy ön mostanában igazán a sors kegyeltjének mondhatja magát, szerelmi ügyekben azért nem ártana mértéktartóbbnak lennie, ha tényleg tartós kapcsolatra vágyik. Vénusz régi társával való viszonyát erősíti.

~Bika ~
Kapcsolatait jobban kellene ápolnia, és nem csak a hivatalos ügymenetek mentén. Legyen bátorsága meghívni egy családias programra, kávézásra azt a bizonyos befolyásos embert, aki hatással lehet az ön előmenetelére, díjazására. Sajnos, a jó munka még nem elég! Habár önmaga folyamatos változásban van, a párkapcsolatában – alaptermészetének megfelelően – mégis stabilitásra törekszik, vágyik. Ez afféle fából vaskarika helyzet, de egyértelműen jóra is fordítható. 

~Ikrek~
Az életébe beköszöntő előnyös időszakból csak akkor profitálhat, ha nem bújik el a világ elől, ha nem a megfutamodást választja. Jelentheti ez azt is, hogy több felelősséget kell vállalnia, akár több munkát is, vagy valamire áldoznia kell, ha előnyökhöz akar jutni hosszabb távon. Uralkodó bolygója, az Uránusz különös állása miatt még az ön csapongásra hajló lelkét is megviselhetik most a változások. Talán a kedves távolsága, vagy távolságtartó magatartása az, ami megtépázza a lelkét. 

~Rák~
Küzdelmekkel teli időszakra számíthat az elkövetkező hétben, mert a Mars a nyilvánosság házában fog együtt állni a szintén csöppet sem békés Plútóval. Arra ügyeljen, hogy a főnökeit semmiképp se haragítsa magára. A nyilvánosság ítéletével nem kell törődnie. A párkapcsolatát illetően most nem épp a szerencse kegyeltje. A gátlásokból eredő fájdalom azonban a szerelem mélységét és intenzitását is fokozza. Egy barátjáról ugyanakkor kiderülhet, hogy többet jelent önnek. 

~Oroszlán~ 
Talán betegség, vagy a munka átszervezése miatt nem kizárt, hogy a munkahelye az otthonába tevődik át. Ez talán némileg a röghöz kötöttség érzésével tölti el, de próbálja meg élvezni az előnyeit is. Különösen, ha irodai munkát végez, kényelmesebbé válnak a dolgai. A szerelem terén talán kevesebb lesz a héten az illúzió. Ez azonban azt is jelenti, hogy kevesebb lesz a köd is. Ahelyett, hogy az elveszett illúziók felett keseregne, most végre reálisan értékeli a helyzetét. 

~Szűz~
Nagyon sok utazással, és ügyintézéssel járó munkás időszaknak néz most elébe. Ezért is, és talán a csúszós utak, vagy a rossz időjárási viszonyok miatt is kicsit lekötöttnek érezheti most magát. Egy biztos: az utazás önnek most sokkal inkább szükséges rossz, mint kaland. És ha már kaland. Azt keresse inkább otthon. Kedvességével többre mehet a párkapcsolatban, mint az akarattal. A szócsaták ugyan, elkerülhetetlenek, mégis fontos, hogy mindig béküléssel zárja le a „csörtét”.

~Mérleg~
 Megszaporodhattak a pénzügyi terhei: talán rossz hitelkonstrukciók miatt ugrott meg hirtelen a kiadási oldal a családi vagy üzleti mérlegében. Szerencsére ön az az alkat, aki a semmiből is tud sokat kihozni. Egy munkahelyi segítséggel most is sikerül megoldania a helyzetet. Párkapcsolatában az első (fájdalmas) lépés: szakítania kell bizonyos kötöttségekkel, megrögzött szokásokkal. Ez persze nem feltétlenül jelent szakítást, ha tartós kapcsolatban él, de megújulást igen. 


~Skorpió~


Legyen óvatos, különösen, ha más pénzével kapcsolatos ügyletekkel kapcsolatos a munkája. „Kölcsön ne adj, ne végy!” – ahogy a régiek mondták. De legalábbis érdemes mértékletesnek lenni a hitelügyletekben. A társulásoknál is fontolja meg, kivel és mikor áll össze. A Vénusz és a Jupiter együttállása a párkapcsolatok házában garantálja a tartós együttélés lehetőségét. A több kötelezettség persze nagyobb anyagi teherrel is járhat, de mégis nagyobb stabilitást hoz hosszú távon.

~Nyilas~
A Nap jegyváltása új megvilágításba helyezte a dolgait. Igaz, hajlamos lehet arra, hogy még mindig túlzott illúziókat tápláljon a munkájával kapcsolatban, és valamiféle örökletes hajlamot hordoz magában az álmodozásra, a túlzásokra, de már sokkal inkább hajlik az ésszerű ötletekre. Ha úgy érzi, befurakodott önök közé egy harmadik, ne szégyellje, hogy a szerelemért egy kicsit küzdenie kell. De csakis tiszta eszközöket használjon a rivális ellen. Eredményei majd önmagáért beszélnek.

~Bak~
Hírnevének, pozíciójának, rangjának emelkedése együtt jár azzal, hogy sokkal többet kell letennie az asztalra, mint eddig. A munkahelyén feljebbvalói között az idősebb nők támogatására inkább számíthat, ezért keresse az ő kegyeiket. A pénzügyi tervekkel pedig legyen kicsit bölcsebb! Ha sorozatos kudarcai vannak a párkapcsolatban, akkor az azért is lehet, mert nem azt akarja, amire valóban és mélyen vágyik. Talán ideje lenne megszabadulni néhány önre erőltetett érzelmi sablontól…


~Vízöntő~
A nyíltság és a hibák beismerése még mindig jobb, mintha hazugsággal, vagy elkendőzéssel tetőzi a botlást. A konkurensei, vagy riválisai között is volna ugyanis, aki szívesen furkálódna, áskálódna ön ellen. Előzze meg a pletykát az őszinteségével, így nem lehet vesztes. Sok mindenben nagy szerencse kíséri, azonban a szerelemben mintha kissé túl rámenős lenne. Talán vissza kéne fognia magát, különben pont az ellenkező hatást éri el, mint amire vágyik. Csendesen, de kedvesen…


~Halak~
Ért ahhoz, hogyan manipulálhatja az embereket, hogy azok végül úgy higgyék, szabad akaratukból tettek úgy, ahogy ön diktálta. Most is célszerűbb ezt az eszközt választania, mintsem a nyílt konfrontációt. Utóbbian most megsérülhet, és olyat is megbánt, akit nem akart. Ha eddig működött a „lassú víz partot mos” stratégiája, most a mindent elárasztó érzelmekre számíthat inkább. Akár ön a kezdeményező, akár a másik nemből valaki, az ostromlás heves lesz és lehengerlő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése